Beachflaggor för att göra reklam för flygdagar

Flygdagar är trevligt och för att göra uppmärksammad reklam för dem så kan man använda sig av en del olika sätt. Ett kul sätt är att använda beachflaggor. Dessa är något som blir allt vanligare och kan ses lite varstans. Bland annat kan du se dem utanför affärer, på events, mässor, utställningar och andra ställen där företag vill göra reklam. Du kan därmed tryggt använda dem för att göra reklam inför en flygdag så väl som att även ha dem på plats när själva flygdagen är. Beachflaggor kan även användas till annat! Olika företag kan använda beachflaggor på flera olika sätt för att locka till sig kunder och besökare. Sätt dem utanför butiken, ta med dem på mässor och så vidare. Det allra bästa sättet att göra reklam är att köpa beachflaggor med eget tryck. Det går att beställa en beachflagga hos Colourpicture som är ett tryckeri på nätet. Hos Colourpicture kan du just nu välja mellan Beachflagga haj och Beachflagga Droppen

En beachflagga haj ser ut som en hajfena och syns på ett bra sätt. Detsamma gäller med beachflagga Droppen, tydlighet och den är formad som en droppe.

Smidigt sätt att synas på

Genom att satsa på beachflaggor så får du ett billigt sätt att synas på, även på långa avstånd. Man får mer uppmärksamhet genom att använda sig av en beachflagga, särskilt om den har ett egendesignat tryck. För att få den allra bästa reklamen för din flygdag så köper du flera olika storlekar och modeller av beachflaggor med ett eget tryck på från Colourpicture.

15 Apr 2016