Börja planera för semester

Vi börjar se ljuset i tunneln och ett slut på den här pandemin börjar närma sig. Det betyder att vi inom en överskådlig tid kommer att kunna återgå till våra tidigare liv. Visst, en del saker kommer aldrig att bli som vanligt - som att jobba hemifrån, det är något vi kommer få se mer av i framtiden. Men att resa utomlands på semester, det kommer många vilja göra och redan nu är många i startgroparna för att erbjuda en suverän upplevelse i varmare länder. Men är du redo? 

Tre saker du inte får glömma att fixa

  1. Förnya passet: Glöm inte att kolla upp så ditt pass är giltigt. Det kommer att bli långa köer och hanteringstider när många vill skaffa nytt pass inför resor utomlands. 
  2. Kolla upp ditt kort: Är ditt kort lämpligt att betala med utomlands? För information om bästa resekort kan du kolla in hos https://www.crediwizz.com
  3. Skaffa coronapass: Många destinationer kräver att du antingen är vaccinerad, har antikroppar eller kan uppvisa ett negativt test. Kolla upp vad som gäller dit du vill åka. 

Efter att du gjort detta kan du börja titta på olika resmål över hela jorden. Kanske vill du åka till Frankrike och se Eiffeltornet, eller så är du en soldyrkare som vill till varmare breddgrader. Det ska gå att boka redan nu, men se till att du får tydlig information kring återbetalningspolicy om resan blir inställd! Det finns tillräckligt många som blivit utan ersättning sedan början på pandemin. 

26 May 2021