Dags för ett event?

Att gå på tivoli är något vi ofta förespråkar, det är ett event som passar de allra flesta, stora som små. Men vi vill även passa på att göra reklam för ett annat sorts event, som är nästan lika roligt som att åka karuseller och det är att testa på Bubble Ball, eller Bubble Fotball som det även kallas. Hos Best Event kan man boka in denna aktivitet, som har visat sig blivit väldigt populär på senare år. Så om du och dina vänner, eller arbetskamrater vill göra nåt annorlunda ihop, satsa på Bubble ball! Man kan kombinera sin Bubble Ball med en så kallad 4 kamp på dessa sorters events:

  • Möhippa/svensexa
  • Kickoff
  • Företagsevent
  • Teambuilding

Den populära 4-kampen, består av Bubble Fotball, jättesäckhoppning, prickskjutning mot ett mål och dragkamp. Så sätt ihop lag och börja tävla!.

Bubble Ball

Bubble Ball uppfanns 2011 av två killar från Norge och har sedan dess spridit sig runt om över i stort sett hela världen, kika in på bubbleball.link och boka in er redan nu, vettja, det är jättekul!

Best event

Best event heter företaget som erbjuder Bubble Ball, de har kontor på flera olika platser i Sverige, så som Umeå, Stockholm och Malmö och tar emot bokningar från nästan hela landet. Skräddarsy er dag med 4-kamp eller Bubble Ball precis så som ni vill ha den. Det går att boka olika typer av paket. Det finns bland annat det lilla paketet, mellanpaketet och stora paketet.

28 Aug 2015