Flyga till Mallorca när man vill

Ett bra sätt att flyga på eller snarare ett billigt sätt, är att köpa flygstol som det heter. Man betalar då bara för att flyga. Boende ska man då ordna på egen hand. Är man då smart, så köper man ett eget hus på Mallorca, om det är stället man älskar att åka till. Ett hus på Mallorca är inte fel att ha! Då kan man som sagt åka dit, när man vill. Just flygstolar kan man ofta hitta billigt, särskilt om man åker med kort varsel. Det har man ju möjlighet till om det är så att man äger sitt boende utomlands.

Allt fler äger boende utomlands

Det har blivit allt vanligare att folk köper sig ett eget hus, i det semesterparadis man trivs i. Förr var det kanske mest pensionärerna som gjorde detta, då de valde att ha halva tillvaron där och halva hemmavid. Idag är det inte så. Idag köper barnfamiljer, unga par och vem som helst, ett eget boende. 

Satsa på ett eget paradishem

Att bo på Mallorca är rätt så perfekt. Det är ett härligt klimat och med en mäklare kan du få hjälp med alla regler kring att köpa ett hus där. Ska du bo mer än 6 månader per år är det dock bra att kolla upp om du ska skaffa NIE-nummer med mera, som kan vara ett måste då man bor i ett land som tillhör Spanien. Mer informtion finns på nätet om det. 

20 Dec 2018