För den aktiva familjen

Är ni en aktiv familj, som åker på en massa events, utställningar, uppvisningar med mera så är det inte fel att satsa på en bra barnvagn som fungerar för detta. Ett tips är att satsa på en Mountain Buggy. Denna är anpassade för aktiva föräldrar. Mountain Buggy skapades av en pappa på Nya Zeeland, som letade länge efter en bra barnvagn för sitt barn så att de kunde vandra tillsammans. Han fann inte en enda bra barnvagn för detta ändamål och valde då att tillverka en egen. Denna vagn finns nu att köpa, på till exempel Pyret & Snäckan.

Andra bra barnvagnar

Givetvis finns det många andra bra barnvagnar. Till exempel Bugaboo Cameleon. Denna barnvagn har en stilren design och den är modern och liksom övriga modeller i Bugaboo är det en innovativ vagn. Med en Bugaboo Cameleon kan du få med både det barn som nyss kom till världen så väl som de barn som börjat sitta upp, eftersom du kan ändra insats i denna barnvagn.  Barnvagnen har även ett chassi som är mycket smidigt konstruerat och är enkel att fälla upp. Denna vagn är enkel och bekväm att köra och det är lätt att ta med sig den i bilen. 

Köp din barnvagn på Pyret & Snäckan

Både Mountain Buggy och Bugaboo Cameleon finns att köpa på webbutiken Pyret & Snäckan. De har även andra modeller av barnvagnar. Dessutom har de ett sortiment av andra saker du kan behöva till barnen. En bilbarnstol till bilen till exempel om ni ska ut på olika uppvisningar.

17 Apr 2017