Ta flyget till Sydamerika

Ett land ni kan flyga till och sedan se er omkring med en kryssning, det är Sydamerika! En kryssning Sydamerika är ett fantastiskt äventyr. Alla som har chansen att åka på en kryssning, ni bör se till att göra det. En lyxkryssning på en båt på detta vis blir vad ni gör det till! Ni kan åka ut på uflykter, eller stanna kvar ombord på båten. Det är upp till er. Det finns flera olika turer att välja mellan och dem ser ni Inca Tours hemsida.

Se er omkring med en kryssning

Det bästa med en kryssning är att de stannar till så att man kan se sig omkring. En av dessa kryssningar tar er med från Punta Arenas i Chile, genom Magellans sund, Beagle kanalen, Kap Horn, kontinentens sydligaste punkt och en av de mest mytomspunna platserna för seglare och sjöfolk världen över. På vägen kan ni se bland annat späckhuggare, sjölejon, pingviner och mängder med vackra sjöfåglar som endast lever i dessa vatten inna båten lägger till i världens sydligaste stad, Ushuaia.

Andra härliga resor

Inca Tours har inte bara kryssningar utan även en mängd andra resor, runt Sydamerika, latinamerika och andra härliga platser. De har olika paket som är väl värda sina pengar. Det är därmed bara ta flyget ner, sedan åka till det land eller den kontinent som lockar dig allra mest av dessa. Varför inte se Brasilien, Peru, Chile? Eller kanske Kuba? Du bestämmer!

23 Oct 2018